Червоноград (когда-то столица одноименного уезда) – ныне село Нырки Залещицкого района.
Чому багато хто розповсюджує недостовірну інформацію. Червоноград, Червоногруд будь як ніколи не був с. Нирки. Червоногруд це місто якого вже немає на карті України, с. Нирки це поселення поруч, а не одне і теж !!!
моє одне із найулюбленіших місць, там дуже гарно і дуже незвична атмосфера, щось загадково і завжди тягне туди знов і знов.
Той хто там побуває не пожалкує і завжди буде хотіти повернутися.

Красивейший Джуринский водопад, как оказалось, имеет рукотворное тпроисхождение – итальянский архитектор спрямил естественное русло реки Джурин чтобы построить 16-метровый каскад. Чудо как хорошо получилось!
мало схоже на правду, а ось друга легенда скоріш за все. Це самий високий штучній водоспад в Україні.
В літку там не пропхнутися, дуже багато народу
Моя перша подорож в це чудове місце, але був я так не один раз

Мне недавно попадалось сообщение, что недалеко от Киева разобрали сахарный завод, построенный по проекту Городецкого. Не знаю, насколько это правда. Но даже если Городецкий ни при чем, завод все равно был красивый, и его жалко
Ну може Вінничина і недалеко від Києва, але не так вже і близько. Скоріше за все ви читали про Шпиків на березі Шпиковки серед ставків. Свейковськими був побудований Шпиківський цукровий завод (1844) який приносив чи малі прибутки. У радянські часи він був розширений и займав чи малу площу, але зараз завод активно розбираю місцеві жителі по цеглині.
Там збереглась хоча і в сильно перебудованому стані вілла управляючого садиби за проектом самого В.В. Городецького. Так що там Городецький руку приложив.

половина замков на Западной Украине
ви не до оцінюєте ситуацію, я б сказав що 90%

її будуть реставрувати, хтось викупив. мабуть будуть гроші заробляти

Ух який пост вийшов